Релакс Шипково

За нас

РЕЛАКС ШИПКОВО

ЗА ОБЕКТА

дрон снимка фасада на почивна станция за балнеолечение - Релакс Шипково

Релакс е целогодишна почивна станция, сгушена във Васильовския балкан. Намира се в малкото, но китно и заобиколено от вековни гори селце Шипково, община Троян.Отличната локация и топлата минерална вода дават възможност да съчетаете приятна почивка с програма, която да укрепи здравето и да тонизира тялото ви.

Тук може да се насладите на уникална природа и богат набор от възстановителни и балнеолечебни процедури.
Хотелът е 5-етажен и се обслужва от шестместен асансьор и разполага с платформа за инвалидни колички. Сградата разполага с генератор за електроенергия и е с втори собствен водоизточник на вода.

ЛОКАЦИЯ

НАОКОЛО

Село Шипково е разположено в най-красивата част на Стара планина. Къщите и множеството малки и по-големи заведения, предимно в национален стил, са потънали в зеленината на вековни букови, дъбови и борови гори.

Възрожденският архитектурен стил, великолепното съчетание на багри в местната носия, неповторимите по форма и цветове на рисунка грънчарски изделия и не на последно място, уникалните местни подправки, придаващи незабравим вкус на всяко ястие, в съчетание с предлаганите отлежали вина и ракии, превръщат вашето пребиваване тук в един незабравим приятен спомен.
Почивна станция Релакс е разположена в центъра на Шипковски минерални бани, на самия бряг на река Ръждавец с отделно обособен паркинг с изход към:
РЕЛАКС - ШИПКОВО

РЕСТОРАНТ

Светъл и приветлив ресторант към почивна станция за балнео процедури Релакс Шипково

В нашия ресторант можете да се насладите на уютна и приятна атмосфера с уникална кухня с богато разнообразие от ястия. Ресторантът разполага с 60-инчов плазмен телевизор, добро озвучаване и е с капацитет от 100 места.